Curtea de Conturi a Romaniei


Curtea de Conturi a Romaniei, institutia suprema de audit public extern in Romania, isi propune sa organizeze in perioada 9 iulie – 9 august 2018, un stagiu de practica adresat studentilor din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Stagiul, cu o durata de 84 de ore, se va derula in intervalul mai sus mentionat, la sediul central al Curtii de Conturi din Bucuresti si vizeaza un grup de minim 10 si maxim 20 de studenti .

Participantii vor avea ocazia sa se familiarizeze cu activitatea institutiei, sa se intalneasca si sa discute cu reprezentanti ai conducerii Curtii de Conturi (presedinte, vicepresedinti, consilieri de conturi) si sa beneficieze de sesiuni de informare si ateliere de lucru cu specialistii/auditorii Curtii de Conturi. Este o oportunitate de dezvoltare a abilitatilor practice si de aprofundare a cunostintelor in domeniul auditului public extern.

In baza parteneriatului incheiat in anul 2017 intre Curtea de Conturi a Romaniei si Academia de Studii Economice din Bucuresti, Curtea de Conturi invita studentii din cadrul ASE, interesati in efectuarea stagiului de practica obligatoriu, sa se inscrie, pana cel tarziu la data de 22 iunie 2018, AICI.