ING Bank – Voice Customer Care Enthusiast – program flexibil 4, 6 sau 8 ore

Cariera ta este punctul de intersectie intre ce iti doresti sa faci si cine iti este alaturi. Succesul vine prin oamenii care ne incurajeaza sa ne pastram autencitatea, sa actionam autonom si sa fim mereu cu un pas inainte. Descopera ING si afla cum impreuna putem desena viitorul. Poti face primul pas aici.

Misiunea ta:
Sa inveti alaturi de noi totul despre comunicare prin gestionarea apelurilor primite din partea clientilor ING, persoane fizice sau juridice.

Ce facem impreuna?
Exploram.  Nenumarate experiente de invatare, tipologii de clienti, solutii si idei. Totul incepe cu preluarea apelurilor telefonice.
Exersam. Orice realizare durabila se construieste pas cu pas. Inarmeaza-te cu rabdare si tine minte ca experienta se castiga cu timpul. Te vom ajuta cu ce informatii trebuie sa oferi clientului privind serviciile si produsele ING.
Indraznim. Oricand poti cere ajutorul. O parere in plus ajuta intotdeauna! Treptat vei avea cele mai bune solutii pentru orice tip de problema.
Invatam. Seteaza-ti obiective ambitioase si nu renunta la ceea ce iti doresti.  Tine minte ca cel mai mare esec poate fi cea mai frumoasa schimbare.

Daca stii despre tine ca:
Relationezi si comunici foarte bine cu oricine;
Inveti repede lucruri noi si te adaptezi usor la schimbari;
Cunosti bine limba engleza si stii sa lucrezi in Word, Excel, Power Point si Outlook;
Intelegi importanta integritatii si actionezi ca atare;
Ai studii superioare (finalizate sau in curs de finalizare).

Vino alaturi de noi. Te asteapta:
Un department (Call Center) cu oameni entuziasti si veseli;
Acces la un pachet complet de informatii despre Banking;
Mai multe variante de program de lucru: 8, 6 sau 4 ore pe zi.

Descopera ING
ING Bank Romania functioneaza ca o banca universala, servind toate categoriile de clienti prin cele trei divizii specializate: Wholesale Banking, Mid Corporate si Retail Banking.
Infiintat de oameni cu aspiratii inalte si spirit vizionar, ING continua sa atraga oameni de acelasi calibru: oameni cu initiativa, optimism si deschidere fata de schimbare. Inainte de a fi o banca, suntem o companie care se defineste prin viziunea, valorile si echipa sa. Vino alaturi de noi!
Noi suntem ING.

Detalii si inscrieri aici