Centrul de Cariera ASE

ing

Stagiu de practica

OPERATIONS – ING BANK

 

 

Descopera ING

Cariera ta este punctul de intersectie intre ce iti doresti sa faci si cine iti este alaturi. Descopera ING si afla cum putem desena impreuna viitorul.

ING Bank Romania functioneaza ca o banca universala, servind toate categoriile de clienti prin cele trei divizii specializate: Retail Banking, Wholesale Banking si Mid Corporate. Infiintat de oameni cu aspiratii inalte si spirit vizionar, ING continua sa atraga oameni de acelasi calibru: oameni cu initiativa, optimism si deschidere fata de schimbare. Inainte de a fi o banca, suntem o companie care se defineste prin viziunea, valorile si echipa sa.

Vino alaturi de noi! Noi suntem ING.

Misiunea ta:
Vei explora in decursul a catorva saptamani diverse modalitati si procese de lucru in ING, intr-un mediu antrenant si motivant, alaturi de o echipa tanara si dinamica din Operations. La finalul stagiului de practica, in urma unui proces de selectie, cei mai potriviti candidati vor avea oportunitatea de a se alatura echipei intr-un rol full-time.

Ce vom face impreuna?
Discutam despre cum functioneaza o banca, analizam care sunt principiile pe baza carora se acorda creditele si care sunt oportunitatile de cariera tipice industriei bancare. Aceasta interactiune cu banking-ul poate fi primul tau pas spre o crestere profesionala accelerata in cea mai digitala banca din Romania.

Daca stii despre tine ca

  • Inveti repede lucruri noi si esti curios sa afli cum functioneaza acestea;
  • Esti atent la detalii;
  • Demonstrezi entuziasm, adaptabilitate si initiativa;
  • Cunosti bine limba engleza si stii sa lucrezi in Word, Excel, Power Point si Outlook;
  • Esti in curs de finalizare a studiilor superioare.

Vei invata de la colegii din Operations despre:

  • Procesul de deschidere de conturi pentru persoane fizice si juridice;
  • Care este modalitatea prin care se face creditarea persoanelor fizice si creditarea companiilor mici si mijlocii (IMM-uri);
  • Modul in care sunt asumate riscurile creditarii de catre banci si principiile de creditare din ING;
  • Desfasurarea operatiunilor de mentenanta a portfoliului de credite;
  • Principiile de recuperare a creditelor neperformante.

Ce se intampla dupa finalizarea stagiului de practica?  
Intr-o organizatie asa mare ca ING, faci multe activitati si inveti multe, nu doar despre banking, ci si despre tine. In urma unui proces de selectie, cei mai potriviti candidati vor avea oportunitatea de a se alatura echipei. Dupa finalizarea stagiului de practica, acestia pot discuta cu mentorul din Operations si un recruiter din HR despre competentele necesare pentru o viitoare cariera in ING.

Trimite CV-ul tau pana pe 28 iulie 2017 la adresa jobs@ing.ro

Vino alaturi de noi. Te asteptam sa construim banca viitorului!